Novinka

MILKBOY SWISS Mléčná čokoláda roasted Almonds 100g, bez lepku

88854

MILKBOY SWISS Mléčná čokoláda roasted Almonds 100g.

Zkušenosti již třetí generace a prvotřídní kakaové boby z těch nejlepších světových ekologicky udržitelných plantáží činí tuto čokoládu neobyčejnou.

Intenzivní, čistá chuť čokolády s 85 % kakaa.

Bez lepku, soji a GMO (geneticky modifikované organismy)

  • 109 Kč 10 Kč –9 %
    86 Kč bez DPH
  • Skladem
99 Kč
Kategorie: ŠVÝCARSKÁ ČOKOLÁDA MILKBOY
Hmotnost: 100 kg
 

Když se řekne Švýcarsko, mnohým se vybaví pohled na zelené alpské louky a pasoucí se kravičky.

Není překvapením, že mléčná čokoláda vznikla právě tam.

Poctivý řemeslný přístup, prvotřídní mléko a kakao z ekologicky udržitelného zemědělství zaručuje jedinečný chuťový zážitek ze sametově hebké mléčné čokolády s kousky pražených mandlí.

Bez lepku, soji a GMO.

Švýcarská alpská mléčná čokoláda s praženými mandlemi

 

Složení: cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, mandle (10 %), kakaová hmota, vanilkové lusky, emulgátor: slunečnicový lecitin

Alergeny: mléko a mandle. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.

Obsah kakaové sušiny v čokoládě nejméně 33 %, mléčné sušiny nejméně 24 %

Hmotnost: 100g

 

Nutriční hodnoty (na 100g) Energetická hodnota - 2386 kJ/570 kcal Tuky - 38g - Z toho nasycené mastné kyseliny - 20g Sacharidy - 49g - Z toho cukry - 46g Vláknina 3g Bílkoviny - 9g Sůl - 0g

 

Výrobce: Menrose GmbH - 8041 Zürich Switzerland

 

O čokoládě MILKBOY:

Emanuel Schmerling, zástupce třetí generace výrobců čokolád, v roce 2015 zakládá společnost MilkBoy Chocolate. Ačkoliv sídlí v New Yorku, veškerá výroba a zpracování se odehrává v Zurichu a zaručuje autentičnost a úctu k surovině jako takové. MilkBoy bere otázky udržitelnosti globálních přírodních zdrojů velice vážně. Veškerá produkce řemeslných čokolád probíhá tzv. bean-to-bar (od bobu k tabulce) a zpracovává pouze kakao z udržitelného zemědělství, které prošlo certifikací UTZ a FSC. Výrobky jsou také bez lepku, soji a GMO stop.

Unikátní obal představuje tradiční techniku vystřihovaných siluet, které znázorňují typické prvky švýcarského venkova. Konkrétně tzv. Alpaufzug, každoroční jarní průvod farmářů a jejich krav na horské pastviny. Skot si užívá šťavnatou trávu alpských luk až do podzimu a díky tomu produkuje jedno z nejlepších mlék na světě.

Švýcarsko dalo světu mléčnou i bílou čokoládu a jak pan Schmerling říká: "Mým cílem je představit tradiční styl švýcarských čokolád a dát lidem šanci se zamilovat – do našich krav, mléka, čokolád a příběhu.“ Nutno říci, že se mu dílo daří, v roce 2018 vyhrál MilkBoy kategorii čokolád na Speciality Food Association (sofi™ Awards), které se udílí již od roku 1952. Celkově má již čtyři prvenství z sofi™ Awards a čtyři ocenění z Great Taste Award.

Objevte s námi jemnost mléčných čokolád ať už v ryzí podobě či v doprovodu pražených mandlí nebo křupavého karamelu s delikátní špetkou mořské soli. Bohatost tmavé čokolády si pak vychutnáte v čisté formě (85 % kakaa) a v kombinaci s čerstvě upraženou kávou (72 % kakaa). Pro milovníky bílých čokolád přinášíme lahodnou kombinaci s vanilkou Bourbon.