Káva Valentini - Cara 400g, Pacarama, 100% Arabica, zrnková

72301

Káva pro chvíle klidu, pohody i třeba jako dárek pro ty, na kterých Vám záleží. S touto kávou zažijete opravdu nevšední zážitek a hodíte za hlavu starosti všedních dnů. Dopřejte si nevšední zážitek i běžné dny.


  • 433,91 Kč bez DPH
  • Skladem
499 Kč
Kategorie: ZRNKOVÁ KÁVA VALENTINI
Hmotnost: 400 kg
 

Potěšte touto kávou své nejbližší, třeba jako dárek nebo jen tak.

Ke slavnostní příležitosti, posezení s přáteli nebo u dobrého filmu.

 

Popis:

100% Arabica - Čistá sorta - Pacamara z oblasti Apaneca Ilamatepec (Santa Ana Vulcano), El Salvador.

 

Tato kávovníkové zrna dozrávají na sopečném podloží v nadmořské výšce 1250 m.n.m, v přirozeném stínu ostatních rostliných kultur, což jim dodává své specifické vlastnosti.

 

Káva se vyznačuje také většími kávovými zrny, které jsou až o 50% větší, než běžné.

Ručně sbírané a tříděné.

Metoda zpracování: Honey.

Zrnková káva.

 

Tato káva se vyznačuje plným tělem a mandlovou dochutí. Má velmi nízkou aciditu.

 

Vlastnosti
TĚLO : //////
HOŘKOST : //////
KYSELOST : //////
PRAŽENí : //////
AROMA : //////

 

 

Doporučený způsob přípravy:

Kávu pomelte na mírně jemný, až střední stupeň mletí, ideálně v rozmezí 4-6 na elektrickém mlýnku. V případě ručního mletí utáhněte šroub na mlýnku do střední polohy.

 

Káva je vhodná pro všechny způsoby přípravy, podle toho, jaký způsob máte oblíbený.

 

Při přípravě například espressa doporučujeme například nahřát hrníčky, ideálně horkou vodou po dobu 2-3 minut. Dosáhnete tak neopakovatelného zážitku, na  kterém si pochutnáte nejen VY, ale i vaši přátelé, známí, rodina .....

Také doporučujeme použití šálků se silnější stěnou, ideálně velikosti do 50ml, tak, aby při přípravě espressa 25-35ml zůstal prostor pro "zakápnutí" mlékem pro ty, kteří trochu mléka v kávě mají rádi.

 

Příprava a pití kávy je tak trochu i obřad, společenská událost.

Zkuste si ji vychutnat tak, aby se pro VÁS stala také obřadem a zastavením se v dnešním, trošku zrychleném světě.

 

Příprava espressa