Basilur čaj Strawberry & Ruhunu plech, 2v1, sypaný, 100g
Kód: 83015Související produkty
Ponořte se do vůně a chuti těchto čerstvých zelených čajů Basilur, najděte si čas, posadťe se a ….
Ponořte se do vůně a chuti těchto čerstvých čajů Basilur, najděte si čas, posadťe se a ….
Vonné svíčky Yankee Candle dostávají slovo "svíčka" do úplně nové, zcela ohromující a naprosto výjimečné dimenze, kde již při prvním minutách se vaše mysl zcela oddá vůni těchto svíček.
Tyto svíčky navodí příjemnou atmosféru jak při každodenní situaci, tak při romantických chvílích s drahou polovičkou nebo při setkání s přáteli na čaji o páté.
Vonné svíčky, které navodí příjemnou atmosféru doma, v kanceláři i na dovolené
Detailní popis produktu
Sada černých čajů 2v1. Gurmánská směs s jahodou, šípkem, papájou a smetanovým aroma.
A černý čaj z říční oblasti Ruhunu - bohatý na chuť doplněnou karamelovými tóny.
Složení:
30g - černý čaj, šípek, růže, papája, světlice, jahoda, aroma (jahody, smetany)
70g - černý čaj z oblasti RUHUNU
Hmotnost: 100g (30g - jahoda, 70g - černý čaj Ruhunu). Sypaný čaj.
Země původu: Srí Lanka
Doplňkové parametry
| Kategorie: | ČAJE ZE SRÍ LANKY |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg |
| EAN: | 4792252940673 |
Domeček nemusí být jen pro panenky, nebo ten, kde bydlíte. Může být i čajový
Čtete rádi knihu? Nyní máte možnost mít speciální čajovou knihu, která vám po otevření dá možnost uvařit si svůj oblíbený čaj ještě předtím, než vezmete do ruky svou oblíbenou knihu.
Černý a zelený čaj.
Tento čaj pochází z místa, kterému se přezdívá "Ostrov čajů". To má mnoho důvodů, jeden z hlavních je to, že čajovníky rostou v nadmořské výšce okolo 2000 metrů nad mořem a tím pádem dosahují té nejvyšší kvality.
Čínský Pu-Erh sypaný čaj se vyznačuje více násobnou fermentací, čímž získává nezaměnitelnou zemitou chuť.
Čtete rádi knihu? Nyní máte možnost mít speciální čajovou knihu, která Vám po otevření dá možnost uvařit si svůj oblíbený čaj, ještě předtím, než vezmete do ruky svou oblíbenou knihu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
